• HÄNDER PÅ ÅREHYDDAN

Skidtestarhelg 8-10 december

Nu har vi ställt undan cyklarna och plockat fram skidorna för vallning och slipning. Åres skidsystem öppnar strax – och som vi har längtat!

Efter förra årets fina säsong, så har vi renoverat och förfinat under sommar och höst för att få Dig som gäst att trivas ännu bättre. Mycket är precis som vanligt med livemusik, måndag till lördag i en familjär atmosfär– men håll utkik efter nyheter Fredagen 8 december så kickar vi igång afterskin med ett taggat Glyt’s Tombola och kl 18.30 så hälsar vi traditionsenligt Er välkomna till vår skidtestarmiddag.

Vi ser fram emot att träffa gamla och nya skidvänner och en fin vinter. Boka på knappen nedan eller maila oss på bokning@arehyddan.se eller ring 0647-66 59 77

Skidtestarmeny 395 sek
Kalvschnitzel, rödvinssås, ljummen potatissallad, kapris, sparris och körsbärstomater Brownie toppad med färska bär och grädde

Välkommen till oss!

Jul på Årehyddan

Varmt välkommen att fira julaftonskväll tillsammans med oss på Årehyddan!

Vi firar julen med traditionell julmeny med flera serveringar , godis, klapputdelning och avslappnad familjestämning. Vill Ni att tomten ska dela ut julklappar till barnen så går det bra att lämna dem i garderoben så kommer de tomten tillhanda. En julklapp per barn.

Stanna kvar efter middagen Vår ambition är att få till en mysig hemma-hos-känsla och välkomnar alla gäster att stanna kvar efter middagen för ett avslappnat julaftonshäng med klapputdelning, julgodis och julgrogg.

Boka bord och anmäl eventuell kostavvikelse. Ni hittar oss mitt i Stjärnbacken och 60 meter från Bergbanans mittstation. Kom antingen med Bergbanan, till fots eller med taxi. Kommer du i egen bil hänvisar vi till offentliga parkeringar i byn och därefter bergbana, eftersom vi inte har egen parkering.

Boka på knappen nedan eller maila oss på bokning@arehyddan.se eller ring +46 73-310 46 84
Tid: Kl. 17.00
Pris: 995 kr ex. dryck, barn under 13 år 495 kr

Varmt välkommen!

Nyår

Välkommen att fira 2024 tillsammans med oss, vid kanten av Stjärnbacken på Årehyddan.Vi ställer till med en familjär nyårsfest och njuter av trerätters supé vid pisten, med magisk utsikt över Åredalen samt livemusik med dans efter tolvslaget. Boka på knappen nedan eller maila oss på bokning@arehyddan.se eller ring +46 73-310 46 84

Afterski hela säsongen

På Årehyddan vill vi bjuda på en musikalisk afterski med kvalitet, humor och värme. Vårt husband är en del av Årehyddans helhetskoncept och gästas ofta av Sveriges artistelit och fantastiska musiker. Ibland får vi dessutom besök av externa band som också ingår i Årehyddan-familjen. Boka bord till din afterski!

Vi uppdaterar afterski programmet allt eftersom, så håll utkik. Lokalen kan också abonneras för slutna sällskap, skicka din bokningsförfrågan här.

Vid bordsbokning ber vi om förbeställning av dryck, eventuella snacks eller mat. Spana in våra menyer:

Se Menyn Afterskimeny Vinlista


ÅREHYDDAN

Plats för 500 personer

Våra lokaler har en fantastisk scen med gigantduk, tre barer, plats för 500 personer och möjlighet till bokningar kvällstid.

220 personer vid dukat bord

Årehyddans meny passar såväl lunchgästen som kvällsbokningen. Vi dukar för upp till 220 gäster på två våningsplan.

Scen med Åres bästa backdrop

Scenen är näst intill oförskämt bra med panoramafönster mot Stjärnbacken som backdrop. Åres mest backnära scen!

Företagskickoff eller födelsedagsfest?

Företagskickoff, produktlansering, kompisgänget eller födelsedagsfest? Vi kan göra din vistelse i Åre oförglömlig!